Acht Glazen (alleen voor leden)

De ledennieuwsbrief van de Nederlandse Vereniging voor Zeegeschiedenis heet Acht Glazen. De nieuwsbrief bevat informatie over de Vereniging, waaronder uitnodigingen voor ledenbijeenkomsten, het jaarverslag en de jaarlijkse begroting. Vanaf 2016 zal de nieuwsbrief alleen nog digitaal verschijnen. Wilt u Acht Glazen per email ontvangen (alleen voor leden), meldt u zich dan aan via het onderstaande formulier.

Archief Acht Glazen

Leden kunnen het archief van de Acht Glazen hier raadplegen. Het wachtwoord is gelijk aan het wachtwoord van de digitale editie van het Tijdschrift voor Zeegeschiedenis. Als het u niet lukt in te loggen, mail dan de webredactie (webredactie@zeegeschiedenis.nl).

Lidmaatschap

Bent u nog geen lid van de Nederlandse Vereniging voor Zeegeschiedenis en wilt u de Nieuwsbrief ook graag ontvangen? Meldt u zich dan vandaag nog aan.

Aanmeldformulier voor de Nieuwsbrief:


Toestemming gebruik e-mailadres
De Nederlandse Vereniging voor Zeegeschiedenis maakt in toenemende mate gebruik van digitale middelen om met haar leden te communiceren. Hiermee besparen wij op verzendkosten, maar kunnen wij u ook vaker en sneller van relevante informatie voorzien. Wij zijn verplicht vooraf uw toestemming te vragen om uw e-mailadres te mogen gebruiken voor het toesturen van digitale berichten zoals uitnodigingen voor de ledenbijeenkomsten, de nieuwsbrief Acht Glazen en de digitale editie van het Tijdschrift voor Zeegeschiedenis.