Acht Glazen

De ledennieuwsbrief van de Nederlandse Vereniging voor Zeegeschiedenis heet Acht Glazen. De nieuwsbrief bevat informatie over de Vereniging, waaronder uitnodigingen voor ledenbijeenkomsten, het jaarverslag en de jaarlijkse begroting. Vanaf 2016 zal de nieuwsbrief alleen nog digitaal verschijnen. Wilt u Acht Glazen per e-mail ontvangen (alleen voor leden), meldt u zich dan aan via het onderstaande formulier.

Bent u nog geen lid van de Nederlandse Vereniging voor Zeegeschiedenis en wilt u de Nieuwsbrief ook graag ontvangen? Meldt u zich dan vandaag nog aan.

Eerder verschenen:
Acht Glazen 2016-2
Acht Glazen 2016-1
Acht Glazen 2015-2
Acht Glazen 2015-1


Toestemming gebruik e-mailadres
De Nederlandse Vereniging voor Zeegeschiedenis maakt in toenemende mate gebruik van digitale middelen om met haar leden te communiceren. Hiermee besparen wij op verzendkosten, maar kunnen wij u ook vaker en sneller van relevante informatie voorzien. Wij zijn verplicht vooraf uw toestemming te vragen om uw e-mailadres te mogen gebruiken voor het toesturen van digitale berichten zoals uitnodigingen voor de ledenbijeenkomsten, de nieuwsbrief Acht Glazen en de digitale editie van het Tijdschrift voor Zeegeschiedenis.


Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s